Försäljare

 

Försäljning

Försäljare står i anslutning till tävlingen. Ett digert utbud av det mesta inom hobbyn erbjuds från tillresta försäljare. Välkommen att fynda!

Se även sponsorer

 


Bord & Bordshyra

Försäljare står i anslutning till tävlingen. Bord ordnar vi, dock är principen max två per försäljare. I mån av tillgång och plats, kan fler bord hyras. En avgift betalas i förskott till vår kassör. Glöm inte att ange på talongen vilken försäljare det gäller. För försäljare som har egna hyllor, ställ etc. erbjuder vi individuella lösningar med kostnaden beräknad på hur stor golvyta som tas i anspråk. Vänligen ange uppskattat utrymmesbehov (motsvarande hur många bord) när du anmäler dig. Bordshyran betalas till vår kassör Krister Sjöström SEB-konto 5694 03 288 58. Ange företagsnamn i betalningsmeddelandet.

Kostnader: För år 2019 finns det ännu ingen färdig prislista.

Att tänka på

För att underlätta in- och urlastning sker detta genom en sidoingång till byggnaden.

Det finns ett begränsat antal platser och det är först till kvarn-principen som gäller. Vi vill ha din anmälan och betalning senast 14 dagar innan tävlingen. Anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro förbehåller C4-Open sig rätten att behålla så stor del av inbetald anmälningsavgift att det täcker omkostnader för bordshyror etc.

Vi förbehåller oss rätten att kontrollera att alla försäljare har F-skattesedel så ta med denna till tävlingen.

OBS! Ingen privatförsäljning på C4-Open!

Vi har tagit bort möjligheten för privatpersoner att sälja byggsatser. Detta p g a de professionella säljarna vi har på C4-Open har sina företag och mycket av sin utkomst från sin försäljning på tävlingen.